Category: Classic Rock

useful piece You, casually, not..

9 thoughts on “ Irene Papas - Per Te (Vinyl)

 1. Kigatilar

  October 2, 2012 10:12
  Internet Archive Bot. Përshëndetje, redaktorë! Sapo ndryshova 0 lidhje të jashtme te artikulli Irene tikateshilfcorcockhathouposttagerri.coinfo lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim.Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion.
 2. Zuzragore

  October 2, 2012 10:12
  Deluxe vinyl reissue of Riz Ortolani classic score for one of the most iconic giallo ever made, directed by Lucio Fulci in , starring Barbara Bouchet, Tomas Milian, Florinda Bolkan, Irene Papas, Marc Porel and George Wilson.
 3. Tojat

  October 2, 2012 10:12
  The second album of two, dedicated collaborations with the singer/actress Irene Papas (She has appeared before on the album by Aphrodite's child). This work, although impressive and an excellent example of Vangelis' reportoire, doesn't really pull anything new and exciting out of the hat/5(22).
 4. Doutaxe

  October 2, 2012 10:12
  Discover releases, reviews, credits, songs, and more about Irene Papas - Per Te at Discogs. Complete your Irene Papas collection/5(3).
 5. Garg

  October 2, 2012 10:12
  Auto Suggestions are available once you type at least 3 letters. Use up arrow (for mozilla firefox browser alt+up arrow) and down arrow (for mozilla firefox browser alt+down arrow) to review and enter to select.
 6. Naran

  October 2, 2012 10:12
  Click to View: Label: Cat# Date: Format: Comments: Rating: Value: David Bowie A1: Ragazzo Solo, Ragazza Sola Marisa Beltrami A2: L'Amore, Il Suo Colore Irene Papas B1: Per Te Steam B2: Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye: Phonogram Italy: ASC: EP: 0.
 7. Samusho

  October 2, 2012 10:12
  Sign-up for email news, sales alerts & more: x Thank You!. Peace Through Music.
 8. Faell

  October 2, 2012 10:12
  El nombre de Irene Papas de inmediato nos recuerda a una famosa actriz griega; sin embargo, en este CD descubrimos su faceta como cantante. En realidad la voz de Irene no ganaría ningún concurso ni mucho menos, pero resulta ideal para el tipo de atmósfera que Vangelis trató de recrear con su obra "Odes"; esto es, sonidos que de un modo nos recordaran a las antiguas ciudades-estado griegas/5(37).
 9. Gazuru

  October 2, 2012 10:12
  Irene Papas (në gr: Ειρήνη Παπά, Irini Pappa ne fakt Ειρήνη Λελέκου, Irene Lelekou; Chiliomodi 3 shtator ) është një aktore greke, aktive në më shumë se 70 filma gjatë karrierës në pesëdhjetë vjet. E njohur në rolet përkrah Bekim Fehmiut si mbretëresha e Itakës Penelopa në filmin Odisea (L'Odissea) () dhe me Anthony Quinn në filmin "Zorba the.

Write your comment Here